Je verblijft in een ruime, gezellige en zeer comfortabele kamer met een grote, eigen badkamer. Je ligt heerlijk relax in het grote tweepersoonsbed. Je hebt het comfort van een zitbank, tafel en stoelen en er is een flatscreen TV. Je beschikt over een ruime kleerkast met spiegel en je hebt ook een kitchenette met microgolf en geruisloze minibar ter beschikking. Er is gratis koffie en thee en er is gratis wifi beschikbaar. Je bereikt je kamer op de verdieping via een brede trap.

De ruime douche met een heerlijke regenkop spoelt in alle comfort zon, zout en zand van je lichaam na een dagje zonnen, wandelen of fietsen. Onze badkamerproducten zijn biologische en botanische huidverzorginsprodukten en douche-gel van het merk Likami, superfood for skin evenals een lekker geurende shampoo van Rituals. Heerlijk zachte handdoeken liggen klaar na je verkwikkende douche.

Je ontbijt bestaat uit verse broodjes en croissants, een kraakvers fruitslaatje van het huis, vers geperst sinaasappelsap, kaas, fijne vleeswaren en heerlijke zelfgemaakte confituur. Het ontbijt wordt vergezeld van een kop heerlijke koffie van onze Knokse koffiebrander Dumolyn. Het ontbijt neem je in de privacy van je kamer. 

We adviseren jullie graag voor lekkere restaurants in de buurt, voor korte of lange wandeltochten in de polders of richting het Zwin. Vanuit onze B&B Knokke kan je mooie fietstochten maken direct in de buurt of in de ruimere Zwinstreek. Op woensdagvoormiddag en zaterdagvoormiddag is er vlakbij de groenten- en bloemenmarkt. Je ontdekt er lokale producten en er heerst een gemoedelijke sfeer. 

CHECK BESCHIKBAARHEID