BOO RAAN

Thai Restaurant.
Topadres voor liefhebbers van de authentieke Thaise keuken. Boo Raan is ronduit fantastisch, heerlijke gerechten en zeer vriendelijke bediening. Op 150m van B&B KNOKKE, je kan dus perfect te voet dus heb je geen bob nodig! Het concept is food sharing, je bestelt enkele gerechten die centraal op de tafel komen. Op tijd reserveren is noodzakelijk want dit restaurant is erg in trek!

Één Michelin ster 2021 - Beste Thaise restaurant van de Benelux
Score van 13/20 door Gault&Millau 2017 
en Aziatische Chef van het Jaar!
Maandag en dinsdag gesloten.
Op 250 meter van onze B&B KNOKKE.

Boo Raan, Edward Verheyestraat 17, Knokke. Google Maps
+32 476 303048 - www.booraan.be - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - Facebook

Bistro l'Atelier

Bistro
Een gezellige bistro met vriendelijke bediening. Bistro l'Atelier in Knokke heeft een kleine kaart met ook wisselende suggesties. Kok Jean-Luc maakt heerlijke gerechten. Perfect op smaak gebracht en met verse ingrediënten. De Bouillabaise van de Noordzee is er heerlijk en copieus! Een aanrader tijdens je verblijf in B&B Knokke.

Woensdag en donderdag gesloten.
Op 50 meter van onze B&B KNOKKE.
Bistro l'Atelier, Gemeenteplein 15, Knokke. Google Maps
+32 474 116553 - Facebook

Pizzeria il Mercato

Pizzeria Napolitana Originale
Top pizza's, bereid door een Napolitaanse pizzaiolo en gebakken in een originele Biscotto di Sorrento houtoven. Heerlijke korst en belegd met de beste ingrediënten.

Maandag gesloten.
Op 10 meter van onze B&B KNOKKE.
Il Mercato, Gemeenteplein 9, Knokke. Google Maps
+32 50 660226. Reserveren kan voor de shiften van 18:00, 20:00 en 21:30 - Facebook

The Butler

Brasserie
De Butler is een begrip in Knokke en biedt een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. De mosselen zijn er heerlijk tijdens het mosselseizoen. De gerechten zijn gevarieerd er zijn steeds seizoensgebonden suggesties en de maaltijden zijn van zeer goede kwaliteit. Je wordt er altijd vriendelijk bediend. Het buitenterras is overdekt en in de winter verwarmd.

Maandag en dinsdag gesloten.
Op 500 meter van onze B&B KNOKKE.
The Butler, Alfred Verweeplein 24, Knokke. Google Maps
+32 50 627778 - Facebook

Il Trionfo

Gastronomisch Italiaans
Vergeet het Italiaans restaurant om de hoek, bolo of pizza. Il Trionfo is Italiaanse top-gastronomie. Restaurant Il Trionfo wordt uitgebaat door de familie Pungitori. Mama en zoon Gusti toveren de heerlijkste gerechten uit hun fornuis en papa en dochters runnen de zaal. Il Trionfo is ook de terechte winnaar van vele horeca awards. We bevelen je aan om tijdig te reserveren. Il Trionfo is een absolute aanrader!

Score van 15,5/20 door Gault&Millau 2017
Dinsdag en woensdag en donderdagnamiddag gesloten.

15 minuutjes wandelen vanaf onze B&B KNOKKE.
Il Trionfo, Paul Parmentierlaan 203, Knokke. Google Maps
+32 50 604080 - www.iltrionfo.be - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - Facebook

Bristol

Brasserie
Zonder twijfel één van de betere brasseries in Knokke-Heist. De keuken is verrassend en seizoensgebonden. Het paradepaardje is zonder twijfel de tomaat-garnaal die al veel gekende chefs heeft kunnen bekoren. Het is er aangenaam eten in het stijlvolle interieur en de ligging langs de zeedijk geeft je een uniek uitzicht op het strand.

Score van 15/20 door Gault&Millau 2017
Woensdag en donderdag gesloten.

Op 3,4 km van onze B&B KNOKKE.
Brasserie Bristol, Zeedijk 291, Heist. Google Maps
+32 50 512112 - www.brasseriebristol.be  - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - Facebook

Alexandra

Franse keuken
Gastronomische gerechten in een aangenaam kader, dat is restaurant Alexandra. De bediening is aangenaam en vriendelijk. Hier eet je heerlijke visgerechten, maar evengoed een goed stukje vlees en seizoensgebonden suggesties. Alexandra is gekend voor haar Noordzeetafel en handgemaakte garnaalkroketjes.

Donderdag en vrijdag gesloten.
Op 1500 meter van onze B&B KNOKKE.
Alexandra, Van Bunnenplein 17, Knokke. Google Maps
+32 50 606344 - www.restaurantalexandra.be - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - Facebook